Spring til indhold

Personlige Vs Small Business kreditkort

Kredit kort synes at være blevet et modefænomen i dag. Næsten alle har en personlig kreditkort i dag (en masse mennesker har mere end et kreditkort). Selvom de fleste mennesker bruger personlig kreditkort for hvad de virkelig er beregnet til, er nogle ude af stand til at beslutte, Hvornår bruges hvilke type af kreditkort.
Så er der en forskel med hensyn til hvilke kreditkort-personlige eller virksomhed, du bruger til hvilke transaktioner?
Svaret er klart “Ja”.
Nogle mennesker bruger deres personlig kreditkort til at betale regningen for den lille forretning de kører. Dette er dog ikke hvad du skal gøre. Personlig kreditkort er beregnet til bare personlige udgifter og business credit cards bare for firmaudgifter. Så medmindre du ønsker at totalt forvirre dig selv og tilbringer timer sammen på sortering ud af business og personlige udgifter, bør du ikke oprette denne forvirring i første omgang. Denne forvirring er meget nemt at undgå og kræver blot nogle disciplin fra din side. Bare bruge din lille virksomhed kreditkort for hvad bruger du gøre for din virksomhed og den personlige kreditkort for de personlige udgifter.
Hvis du føler, at få firmaudgifter adskilt er ikke meget af et problem og du vil hellere bruge netop dit personlige kredit kort, du skal igen overveje at bruge en lille forretning kreditkort. Dette udspringer fra det faktum, at små business kreditkort generelt bærer en lavere APR i forhold til de personlige dem. Så giver det mere mening at gøre bruger din virksomhed på din lille forretning kreditkort. Derudover bære små business kreditkort også nedsat eller ingen årlige gebyr på dem.
De kunde søgetjenester opløsning og støtte er også meget bedre med små business kreditkort end med de personlige kreditkort. Kreditkortselskaber give altid præferencebehandling til small business kreditkort kunder. Dette er på grund af den simple kendsgerning, at ejere af små virksomheder er meget større forbrugere af sådanne tjenester end de personlige kreditkort. Naturligvis, en virksomheds behov forventes at være mere end en person. Desuden, hvis virksomheden vokser, kan det skabe flere kunder til kreditkortselskabet (f.eks. i form af firmakreditkort).
Der er tidspunkter, når man kræver hurtige penge for en kort periode. Dette kan skyldes nogle øjeblikkeligt Køb krav, som du i sidste ende vil fakturere din klient til eller nogle andre uplanlagte/nødsituation udgifter. I de fleste tilfælde har du en synlighed i en måned eller så, hvor du forventer dine fakturaer til at klare. Har små business kreditkort kan være mere gavnlig i sådanne tilfælde (i forhold til en personlig kreditkort).
Desuden, som med personlig kreditkort, small business kreditkort kan også hjælpe i opbygningen af din virksomheds kreditværdighed. Så når det kommer til at få et lån til forretningsudvidelse, have du mindst noget at vise for kreditvurdering.