Spring til indhold

Instant lån dk-Quick Money

Når de konfronteres med en presserende udgift, regelmæssige lån ofte ikke fuldt ud at løse problemet. Et regulært lån indebærer ombytning af store beløb, hvilket gør kreditkontrollen relevant. Sådanne kredit kontroller vil være tidskrævende, og dermed øge den tid, inden for hvilken låneprovenuet vil blive tilgængelig til brug. Instant lån løse problemet. Uden behov for kredit check, et øjeblikkeligt lån forskud kontanter inden for 24 timer eller endnu mindre.

Derfor instant lån i Det Forenede Kongerige er den bedste løsning, når det kommer til at betale presserende udgifter. Det ville være interessant at bemærke, hvorfor låne udbydere enige om at fremme instant lån straks uden kredit check. Instant lån i Det Forenede Kongerige er af mindre beløb. Generelt er disse lån sikret mod den næste måneds paycheque. Interessant, at varigheden af tilbagebetaling af instant lån også spænder til en måned. Udtrykket kan være endnu mindre, nogle gange et par dage. Derfor er chancerne for lån udbyder mister penge avancerede gennem instant lån er mindre. Låneudbyderen vil blot præsentere den post-dateret check (tilbudt af låntager) og inddrive lånet.

Dette forklarer årsagen bag den skræmmende tilgang af låne udbydere. Fordelen omfatter også låntagerne. Mens en dårlig kredit låntager ville have haft problemer med at kvalificere til regelmæssige lån; i tilfælde af instant lån UK, anses han på niveau med den gode kredit låntager. De vilkår, som instant lån overføres til den dårlige kredit låntager er mere eller mindre tilsvarende.

Instant lån omtales som forbrugslån også. Da kontanter er fremskreden under lånet, det er også kendt som kontantforskud lån. Generelt, låne udbyder vil kræve låntager til at faxe visse dokumenter for at godkende lånet. Når faxkravet er gjort væk med så instant bil lånet er også kendt som ingen fax forbrugslån.

Men der er en vis forudsætninger, som låne udbyderne vil insistere på at opfylde. For det første skal låntageren være beskæftiget og være over 18 år gammel. Det er lønchecken af låntager, som er den vigtigste garanti i instant lån. For det andet, låntagere skal have en checkkonto. Instant lån provenu vil blive deponeret direkte i checkkonto. Desuden kan låneudbyderen inddrive lånet beløb fra denne checkkonto. For det tredje skal låntagerne modtage deres løn eller vederlag gennem en direkte debitering på bankkonto. Endelig, låntager skal besidde en chequebook. Låne udbydere overholde forskellige politikker, som de vil tillade manglende opfyldelse af forudsætningerne.

Som tidligere nævnt er det beløb, der fremskyndes under øjeblikkelige lån i Det Forenede Kongerige, mindre. Beløbet varierer fra £80 til £500 over en periode på 14-18 dage. Når tilbagebetalingsperioden er fastsat til 12 måneder, så låntagere er i stand til at kredittkort sikre så meget som £5000. Folk generelt gå til instant lån, når de er over med deres løn eller aflønning og har brug for midler til at betale mindre rutine udgifter. Ideen er at bygge bro over kløften i ressourcerne, indtil den næste lønchecken forfalder.

Hvis du er begejstret for frihed fra afhængighed af den begrænsede løn, instant lån foreslår at tilbyde, så renten vil komme som en dæmper. Renten eller ÅOP opkrævet på Instant lån er dyrt. Alle kortfristede lån er dyre, og instant lån er ingen undtagelse. Dette vil noget afstå låntagere fra at bruge instant lån kontinuerligt.

Instant låne udbydere i Det Forenede Kongerige er ikke regulariseret i henhold til FSA-reglerne som realkreditinstitutter. Derfor vil de fastsætte gebyrer på egen hånd. Gebyrerne kan være så høje som £10 til £40 på et lån på £100. Låntagere skal forsøge at undgå lån hajer og hårde monetylenders, der har et ry for at opkræve uhyreligt på Instant lån. Muligheden for øjeblikkelige lån skal holdes i vente, indtil nødsituationer. Før sådanne nødsituationer opstår, vil brug af instant lån være mere af en uberettiget udgift, som kunne have været let undgået.