Spring til indhold

Giv dig selv en Raise – få en assistent

Copyright 2006 Sandra P. Martini

Er din “to do” liste længere end din arm? Er du så travlt, at tage sig af de presserende at du aldrig komme til det vigtige? Har du overveje tanken om at få noget hjælp men tror “Jeg kan ikke råd til det” eller “ingen kan gøre det så godt som jeg kan”?

Hvis ja, har du fået en masse til fælles med de fleste andre små virksomhedsejere.

At eje din egen virksomhed er en stor præstation og kræver du at bære en masse hatte: ejer, marketingmedarbejder, økonomichef, widget maker/tjenesteudbyder, osv. Iført alle disse hatte i sidste ende fører til en tilstand af udbrændthed eller overvælde og kærlighed, passion for hvad fik dig til at starte din egen virksomhed i første omgang drukner i alle detaljer.

Hvis du ønsker at udvikle din forretning og vedligeholde din sunde fornuft, der er to ting du nødt til at acceptere:

1. det er ikke bare okay at uddelegere, det er afgørende for din overlevelse.

2. en virtuel assistent eller online business manager (uanset hvilken beskrivelse du foretrækker) er en investering i din virksomhed – ikke blot en udgift.

Overveje følgende scenarie:

Du ejer en mindre virksomhed som en marketing-guru, der gør $150 i timen. Dit websted går ned og du tilbringe de næste fem timer ringer din webmaster, teste forskellige links, gør hvad du kan for at få den tilbage op og kører. De fem timer at du bare brugt fastsættelse din hjemmeside koste dig $750.

Hvis du havde en virtuel assistent, hvem du betale $50 en time og hun løste problemet i fire timer (hun ville være 100% fokuseret på denne opgave og har sandsynligvis stødt på lignende problemer med andre klienter), omkostningerne ville være $200.

Ordet “omkostninger” er baseret på en enkelt forudsætning. Hvis du fastsættelse af din hjemmeside, er du ikke at tjene penge. Du kan ellers være engageret i fakturerbare opgaver eller du kunne har gennemført den nye klient forslag, der bringer dig en $10.000 klient – hverken som er muligt, hvis du fastsættelse af hjemmesiden.

Mening?

Over de næste uger, holde en tidslog og holde styr på alt, hvad du gør. Derefter sætte sig ned og lave en liste over alle de opgaver, du enten ikke bør være gøre (ikke værd at bruge tid givet offer) eller hader at gøre. Her er et par ting, som umiddelbart kommer til at tænke:

-Vedligeholdelse af dit websted * bogholderi – både fakturering klienter og betale regninger, give revisor med data, afstemme bankkontoudtog, forberede din udgiftsrapporter, osv. -Indsendelse af artikler til artiklen websteder * at skabe og distribuere udsigten breve * opretholde din mailing lister – online og offline * minde dig om fødselsdage, arrangere for kort og gaver sendes * bruge timer på telefonen med enhver form for støtte kreditor (Microsoft og Comcast pop ind i mit hoved her) * håndterer alle dine rejsearrangementer-forretningsmæssige og personlige * planlægning af møder, telefonmøder, osv. * Giver dig med hjemmeside og salgsrapporter * designe præsentationer til kundemøder (fx formatering i PowerPoint) * bestilling kontorartikler, reklamegaver * markedsføring reklame – online og offline * administration af klient forsendelser – salgsfremmende, ferie, salg, osv. * Listen fortsætter…

Hver persons liste vil være enestående for ham. Du kan elske klarhed i sindet du få udstopning konvolutter men køre ved tanken om at forene din checkkonto.

Og don’t stop på ovenstående. Hvad er de personlige ting, som du gør at du kan indgå en aftale så du kan fokusere på virksomhedens vækst? En teenager ville være fantastisk for nogen af følgende:

* Dagligvarer * rengøring * Tøjvask bistand * slå græs

Tror ikke du har råd til en assistent?

Den første ting at huske er at virtuelle assistenter opkræve dig kun for den tid, de er faktisk arbejder på dine projekter og du vil højst sandsynligt ikke behøver nogen fuld tid.

Du vil betale en traditionel medarbejder løn, syg tid, ferie, ferietid, give et skrivebord og kontorlokaler, betale for uddannelse, betale lønskat, leverer software og udstyr og gøre alt dette for en person, som sandsynligvis finder, hvad du tilbyder som et J O B at han skal gå til hver dag.

Med en virtuel assistent, du betaler en uafhængig kontrahent, der ejer sin egen forretning og afgifter kun for tid hun arbejder med dine projekter, har sit eget kontor og udstyr, betaler hendes egne skatter, er allerede uddannet i flere programmer og hvem elsker hvad hun gør.

Virtual assistenter er selvstædigt og fokuseret på at få tingene gjort FOR dig. Dette vil meget gratis op din tid til at fokusere på markedsføring af din virksomhed, at deltage i større klienter og generelt voksende din virksomhed.

I betragtning af ovenstående kan du råd til ikke at ansætte en assistent?

Centrale er at starte på et niveau, hvor du føler dig tryg: både økonomisk og delegation-wise. Noget, som du kan give til en anden vil give dig mere tid til at gøre hvad du gør bedst og vokse din virksomhed!

Er du klar til at komme i gang?