Spring til indhold

Ejendomsmarkedet

Mange mennesker taler om de stigende omkostninger ved alt, fra renter på opsparingskonti til indledende satser på kreditkort og samlelån. Det er svært at ignorere den pris, som alt og alle sætter, og det omfatter udgifterne til lån. Pr. August 23, 2011, det gennemsnitlige antal måneder, der kræves for at betale et realkreditlån er blevet skåret til mindst 26 måneder fra 30 måneder, det længste antal måneder, der kræves siden optegnelser begyndte at blive holdt inRF (ational regnskab) i 1950. Dette resulterede i realkreditlån rente sænkes ned til mellem 4 procent og 7 procent, en stor reduktion fra satsen i 2006 og 2007. Men på grund af den stagnerende økonomi, er bankerne tilbageholdende med at løsne op for deres udlån politikker og derfor ikke er så villige til at låne.

Dagens økonomi er stagnerende og er på en langsom vækstkurve, ja, i det mindste på kort sigt. Dette har finansanalytikere og økonomer siger, at vi er på en langsom vej tilbage til velstand. Heldigvis dagens økonomiske udsigter ser op til en vis grad. Federal Reserve har lovet at holde de korte renter på et behageligt interval på mellem 0 procent til 25 procent indtil midten af næste år. Dette bør bidrage til at stabilisere boligmarkedet og holde folk fra at miste deres hjem til afskærmning. Om vi ender på opsvinget, afhænger af den måde, vi ender med at handle vores interesse i noget andet.

Det er der, vores økonomis fremtid ligger. Som forbrugerne køber boliger, bankerne er nødt til at låne penge ud til almindelige mennesker, der har brug for at købe huse. Men de mennesker, der ikke har brug for pengene er stadig fast i dommen afdeling, mens en stor del af landet går i den modsatte retning, at mere Spanien. Alt dette skaber en kompliceret situation for alle. Mindretallene sidder fast med en mindre procentdel af deres købspris. Investorerne forbliver deprimerede, fordi de ikke synes at have meget mere forstyrrelser over den nuværende værdi af deres hjem.

Før du ryster på hovedet og tror, det er umuligt for bankerne at tjene nogen penge på boligmarkedet, så tro om igen. jer selv eller boligejer, et hjem er en af de bedste investeringer, du kan gøre. Folk er så pessimistiske, at de mener, at det er umuligt for bankerne overhovedet at tjene penge. Thats hvorfor de holder ringer realkreditlån forudsigelige og uangribelige, selv om selve definitionen af en forudsigelig er, at det er baseret på tidligere data. Jo mere de tror, de tjener penge med dit hjem, jo flere problemer er de i for sig selv. Og selv hvis du ikke betaler kontant for dit hjem, vil de have dig kommer efter dig tidligt fra et realkreditlån standard.

Bankerne er i ejendomsbranchen. De har en investering for at beskytte og tjene penge med hvert realkreditlån. De køber realkreditlån fra långivere, så de kan låne penge til låntagerne. Nu, hvor markedet den måde, det er, og ejendomsmarkedet har bremset, bankerne er begrænset i deres evne til at tjene penge. Der er en række måder at tjene penge i fast ejendom og bankerne har kun så mange stykker af pengene. De har brug for de boliger, de tager på som en del af de tilbud som sikkerhed. De har brug for at gå væk med noget, og de har brug for dit hjem som incitament for dig at betale, fordi du er bange for at miste dit hjem. Hvis du virkelig ønsker at lykkes i fast ejendom, er du nødt til at tage det langsomt og lære af de regler, du sidder fast i på grund af grådighed og mistillid.

Bill Gates og Donald Trump tjener penge, fordi de tog en risiko og investerede i noget, de troede på. De udtænkte systemet, skabte produkterne og solgte dem til de mennesker, der ønskede at investere i dem. Hvorfor kan vi ikke gøre det samme? Fordi vi tænker anderledes end forretningsfolk. De ved, hvad deres risiko er, og de bevæger sig fremad med forsigtighed. Du er nødt til at forlade tidligt eller slet ikke.

Det er vores finansielle system, og vi er nødt til at overholde reglerne. Det virkelige problem er, at når folk kommer ind over hovedet, de tror, det betyder, at de er nødt til at forlade tidligt. Nu er der krav, der skal opfyldes for at afslutte din lejekontrakt tidligt. Du skal have en betalingsmåde. Du skal betale lukkeomkostninger. Du skal have en sauce i systemet. Det system, der er konfigureret til denne type salg, er dog konfigureret til at bevæge sig langsomt og støt. Folk kan kun komme til det punkt, hvor de tror, de kan flytte, før deres chok og ærefrygt sender dem tilbage i dagen efter de lejer eller lease for at finde ud af, at de ikke har råd til endnu et år. De bevæger sig kun, når de føler, de er nødt til det.