Spring til indhold

Bedste praksis for eLearning

Forberedelse
ELearning afholdes live eller online i som hvad vi korrekt ville kalde en virtuel klasse eller optaget i selvstændige uddannelse. I forbindelse med en virtuel klasse, stemme udsendes gennem en indebære eller via Skype og for en udsendelse kun, det ville ske via WEBcast direkte på nettet. Websiden for en uddannelsescenter kunne vise en liste af kurser for de registrerede WEBconferences, som i virkeligheden udgør resume af programmer for tilpassede træning. I kapitlet om den personlige coaching, Tilstedeværelsesindikatoren med Skype giver mulighed for at blive informeret om tilgængeligheden af en kollega, at bede om udtalelse og spørge, ved at klikke på, at dele med personen din skærm, høre over et dokument.

Fremskridt
Vifte af Conferenceware funktionalitet kan bidrage til at hjælpe med uddannelse og deling. PowerPoint-præsentationen og skærmdeling for at gøre en demonstration eller vise dokumenter i Word eller Excel er de privilegerede redskaber. Flere oplægsholdere kan interagere på en uddannelse, som en pædagog, ledsaget af en indholdet specialist, uanset hvor de måtte være. Præsentationsværten kan overføre til deltagerne, et billede eller en fil, som et referencedokument endelig, for at gøre det mere dynamisk, præsentationsværten kan foreslå en quiz som deltagerne besvare, og som han/hun kunne vise resultaterne.

Følg op
Som en opfølgning til et WEBconference kursus, kan deltagerne blive udsat for en udtømmende eksamen. At gøre det, vi tilbyder en meningsmåling service nemt konfigurere et flere valg spørgeskema til at vurdere de erhvervede kundskaber. Rapporten display giver i sig selv, tilsyn med afslutningen af selvstændig træningsprogrammet for hver medarbejder. Faktisk tillader registrering af kurser, hvilket faktisk betyder deres edition til at fjerne de overflødige segmenter, bevarelse og rettidig udsendelse.