Spring til indhold

Ansvarlighed og dets magtfulde rolle i hjemme-baseret virksomhed succes

  • af

Det er så fristende at tage den nemme vej undertiden.
Det er endnu nemmere at bare sætte noget helt og sige, “næste gang”. Vi udsætter ved at sige, “Jeg vil gøre dobbelt så mange i morgen” eller “Jeg vil gøre det med to gange indsatsen næste gang.” Og hvad sker der? Kommer i morgen og næste gang, og vi lægger det ud igen.
At have en ansvarlighed partner på din succes hold spiller en stærk rolle i at hjælpe dig med at holde dine øjne på det “større” billede og dit hoved i spillet.
Gå enegang kan betragtes som beundringsværdige af nogle, der føler behov for at erklære, “jeg gjorde det alle af mig selv!” som om det var den ultimative demonstration af styrken af karakter, men det er på ingen måde den bedste eller den hurtigste måde at gøre din drøm til virkelighed.
Vælger at bygge din virksomhed eller udøve nogen betydelig mål uden en ansvarlighed partner vil øge dine chancer for manglende eller alvorligt kan hindre dine fremskridt.
Det er menneskenatur at bakke ud, når tingene bliver lidt ubehageligt eller udfordrende, og det er på disse tidspunkter, mere end nogensinde, du har brug for nogen i dit hjørne, kantning du på og skubbe dig yderligere.
Et perfekt eksempel på ansvarlighed magt blev demonstreret i morges, som jeg overvejet min træning udnævnelse henne ved gym.
Jeg har arbejdet af og på i år og så snart jeg følte ubehag i mine muskler, jeg ville forlade, tænker det var bare ikke værd smerten. Hvis planeter ikke var i justering, min morgen toast var lidt brændt, eller det var én grad varmere eller koldere uden for end jeg passet, var det en god undskyldning for mig ikke at udøve.
Jeg vil ikke beat omkring bushen, når det kommer til at indrømme jeg kan ikke lide motion, men på samme tid, der er absolut ingen tvivl om dets betydning i opretholde en høj livskvalitet og optimal sundhed.
Når du ikke fysisk sunde, din energi niveauer er kompromitteret, dit sind ikke fungere på en optimal effektivitet, dit humør kan blive ændret og tunge og ubalance kan oprettes vil det påvirke alle områder af dit liv og virksomhed.
Når et område af dit liv lider, de alle gør, og hvis et område, der kræver opmærksomhed er en stor udfordring for dig, dette er, hvor behovet for ansvarlighed er altafgørende.
I mit tilfælde af fysisk egnethed, jeg vidste, jeg ville aldrig holde sig til et program eller holde mig selv til en vis standard uden en partner til at holde mig til ansvar, så jeg hyrede en personlig træner.
Jeg forklarede hende, at jeg hadede motion og hvis en magisk “fitness” pillen blev opfundet, ville jeg være først i rækken til at købe det. Jeg spurgte også hende, hvis hun kunne gøre træning for mig, så jeg kunne øge muskel tone gennem osmose. (Tror jeg det var på at punkt hun indså, at hun havde hende arbejde skåret ud for hende.)
På grund af min træner mod ved at tage mig på, og hendes tro på og dedikation til min succes, vil jeg flytte himmel og jorden for at gøre hende stolt. I dag er jeg forbløffet ikke kun hende, men mig selv.
I de forløbne tre uger, har vi modtaget mere end 100 cm sne. I aftes fik vi en anden væsentlig dumping, der blev dannet i høj driver af kraftig vind fra nord. Det var en af vores koldeste morgener denne vinter på næsten minus 40 grader med Vindchill.
Brrrrr!
Her til morgen var den store test. Der var ingen måde min træner kunne blive skuffet i mig, hvis jeg ikke vise. Jeg havde en fod af sne i min indkørsel, vindene var raser udenfor og det var den koldeste morgen af året. Min Sneskraber fyr var oversvømmet clearing indkørsler og jeg sandsynligvis ikke ville se ham i timer. Jeg havde en ud!
Nu, jeg let kunne have kravlede tilbage i sengen og udskyde træningen til en dag, men det er ikke så let længere. En anden nu holde mig ansvarlig og vil ikke lade mig falde tilbage i min comfort zone.
Hvad gjorde jeg?
Jeg sætter på min snescooter jakkesæt, varm Strik hat, snescooter luffer og ski beskyttelsesbriller, og fik shoveling! Det tog næsten en time og heldigvis min højtelskede kom hjem fra nattevagt og hjalp mig færdig, men jeg ryddet en sti, så jeg ikke ville gå glip af at træning!
Det morsomme er, jeg ikke følte forjagede eller frustrerede over hændelsen. Jeg har kun vist sig, hvad er en velkendt sandhed. Vi kan opnå noget, hvis det betyder nok til os, men i endnu højere grad, hvis vi har en ansvarlighed partner i processen.
Som du sætte dit mål og Planlæg din ideelle fremtid, en bemærkning af omgiver dig med mennesker, der tror på dig og der vil holde dig ansvarlig for dine handlinger.
Det er så nemt at falde tilbage i hvad er krævende og komfortable at undladelse af at komme videre er altid en overhængende trussel.
Som du planlægger at skabe succes i dit liv, uanset om det opbygge en succesfuld forretning, forbedre din økonomiske situation, optimere sundhed, m.m. Sørg for du har en coach eller en person på din succes team til at holde dig ansvarlig og holde dig i aktion.
The power of ansvarlighed er utrolige. Tilføj denne ingrediens til din succes plan og du vil overraske dig selv ved at afsløre, hvordan kan du virkelig er!
© 2006 – Laurie Hayes, Ulla kilde